Hautajaiskuvaus

hautajaiskuvaus

Surun ja menetyksen hetkellä ei omaisilla ole juurikaan voimavaroja miettiä hautajaisten valokuvaamiseen liittyviä asioita ja ei voi vaatia, että joku perhepiiristä tai sukulaisista pystyisi valokuvaamisen hoitamaan samalla kuin itse osallistuu surevana omaisena.

Tästä syystä kannattaa tuo työ ulkoistaa ammattitaitoiselle ja kokeneelle valokuvaajalle, joka osaa hoitaa tehtävän huomaamattomasti, ja jolla ei ole suoraa tunnesidettä vainajaan. Se ei toki tarkoita sitä, etteikö nämä tilaisuudet myös kuvaajaa koskettaisi ja omakohtaisen pitkän kokemuksen perusteella näin poikkeuksetta tapahtuu. Se, että myös valokuvaajalla on tunteet pelissä siunaustilaisuudessa, mahdollistaa sen, että tilaisuudesta saa tunnelmalliset valokuvat rakkaanne viimeisestä matkasta.

Hautajaisten valokuvaus sisältää

  • yleiskuvia tilaisuudesta ja ihmisistä
  • kuvat siunauksesta ja kaikista kukkien laskijoista
  • arkku kukitettuna
  • kuvia mahdollisista esityksistä ja puhujista
  • hautaan saattaminen
  • haudalla kuvia läheisistä arkun äärellä sekä halutessa ryhmäkuva

Kuvia kertyy noin 50 – 100 kpl tilaisuuden henkilö- ja ohjelmamäärstä riippuen, joskus enemmänkin.
Hinta 240 €. Halutessanne myös muistotilaisuuden kuvaus 80 €/tunti. Mikäli tilaisuus on Lappeenrannan kaupunkialueen ulkopuolella veloitetaan matkakulut verottajan kulloisenkin taksan mukaan.

Sovitun kuvauspaketin hintaan kuuluu oikeus kuvien omaan käyttöön. Saatte sähköpostiin suojatun latauslinkin Koivu Visualsin salattuun galleriaan, josta voitte ladata laadukkaat valokuvat omalle tietokoneelle ja samaa linkkiä voitte itse jakaa veloituksetta myös muille tilaisuuteen osallistuneille. Kuvat ovat galleriassa saatavilla 2 kk linkin lähetyspäivästä eteenpäin. Halutessanne kuvat voidaan lisäksi toimittaa myös korkealaatuisella muistitikulla (+15 eur/muistitikku). Erikseen sovittaessa myös paperi kuvien tuottaminen ja albumiiin laittaminen on mahdollista (tapauskohtainen korvaus riippuen kuvien määrästä).

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.